SERIOUS DRUMMING

In 2019 starten op de Rockacademie? Dan moet je vóór 5 april je demo insturen! Wil jij alles uit je aanmelding halen en een paar maanden extra bikkelen zodat je optimaal voorbereid je auditie in kan, meld je dan nu aan!

Lesplan

Omdat iedere drummer uniek is, is ook ieders route naar zijn/haar eigen top uniek. Als drummer ontwikkel je een eigen stijl, je haalt inspiratie uit voorbeelden die jou aanspreken, en je hebt je eigen sterke en zwakke punten.

We beginnen onze samenwerking altijd met een uitgebreide intake-sessie. In deze intake


Op basis van deze intake maken we een plan voor de komende periode. Dit is volledig naar onze wens te bepalen. Ben je al klaar met de middelbare school en heb je tijd om super intensief aan de slag te gaan? Te gek! Zit je nog op school en wil je pas over een jaar auditie doen, dan stemmen we daar ons plan op af. Woon je ver weg en wil je liever minder vaak, maar langer lessen, prima!


En heb je een keer een paar weken geen tijd ivm werk of vakantie of wil je juist een week wat extra lessen omdat er een belangrijk optreden aankomt, geen probleem. De enige voorwaarde is dat we een traject ingaan waar we allebei een goed gevoel bij hebben en dat ons beide vertrouwen geeft in een succesvolle samenwerking.


Naast het werken aan je techniek, coördinatie, sound, feel, timing, tempovastheid en creativiteit achter de kit, gaan we ook aan de slag met de ontwikkeling van je muzikaal gehoor. Omdat dit een belangrijk onderdeel is van de auditie bij HBO muziekopleidingen, nemen we dit ook mee in het lesplan dat we maken.